Europas mest romantiske feriedestination

Hvis du har et ønske om virkelig at imponere din nye kæreste? Feje benene væk under hende og få hende til at tabe underkæben, så er en romantisk getaway lige sagen. Du har måske overvejet forskellige destinationer. Har du tidligere haft gode rejser til Spanien? Eller husker du smukke Rom fra en studietur engang? Der er dog kun ét rigtigt sted at tage hen, når det drejer sig om romantik, og det er naturligvis Paris.

Hyggelig café i Byernes By - Paris.

I Paris er der fantastiske muligheder for at dyrke hinanden, mens i nyder den lækre franske mad og den smukke arkitektur, som pryder hele byen. Der er nok aktiviteter til at fylde en hel måned ud derovre, men hvis i kun har en enkelt weekend, så skal i helt sikker prioritere disse ting.

Paris i forårsflor

Der er intet smukkere end at slentre hånd i hånd gennem Paris’ gader, mens man nyder forårets første solstråler og de mange farverige blomster, som springer ud omkring jer. Paris er den ideelle by til blot at sætte sig udenfor en fortovscafe og se på mennesker og nyde stemningen. Derfor er det også særligt fantastisk, hvis vejret er begyndt at blive en smule varmere.

Pont des Arts - den berømte hængelåsbro i Paris, Frankrig.

Når i har drukket jeres kaffe færdig og spist en overdådig croissant, kan i jo passende bevæge jer videre til Pont des Arts, hvor i kan hænge en kærlighedshængelås og forevige jeres kærlighed sammen med tusindvis af andres. Denne bro er nemlig kendt for at være prydet med mange tusinde hængelåse, hvor elskende har skrevet deres navne på, når de har besøgt Paris.

Imponer hende med et besøg på Louvre

Der er intet, der får dig til at fremstå som en større verdensmand, end hvis du ligner en, der ved, hvad du snakker om, når i står over for de utallige kunstværker på kunstmuseet Louvre. Bevars, du behøver selvfølgelig ikke at have læst op på alle værkerne fra ende til anden, men hvis du blot kender til de mest gængse og måske lige har en fun fact i lommen, så kommer du et langt stykke vej.

Kunstmuseet Louvres ikoniske glaspyramide i Paris, Frankring.

På Louvre skal du især huske at lægge ruten gennem museet forbi det famøse portræt af Mona Lisa og statuen Venus fra Milo. Disse er nogle af de mest kendte kunstværker på det ellers enorme museum, så gør det til en lille skattejagt rundt i den fantastiske bygning.

Ingen Paris uden Eiffeltårnet

Naturligvis skal i også besøge byens varemærke, Eiffeltårnet. Her kan i vælge mellem blot at betragte det på afstand eller gå under det for virkelig at opleve størrelsen på tårnet. I kan naturligvis også tage turen op i tårnet. Der er trapper, hvis i trænger til en lille workout ovenpå alle de baguetter og croissanter, men der er naturligvis også elevator til toppen. Hvis ingen af jer lider af højdeskræk, er der en helt fantastisk udsigt over byen oppe fra tårnet.

Eiffeltårnet i frøperspektiv.

Når i alligevel er ude i området omkring Eiffeltårnet, kan i med fordel også gå en tur gennem de mange smukke parker, som ligger omkring. Køb en kop kaffe to-go og sæt jer på en bænk. Der er masser at se på, og i kan sagtens bruge en hel eftermiddag på den måde.

Kort over Paris